How To Create & Organize Folder

Hi,

Sometimes people asked, how do you organize and create folder in iPad. Here is the answer…

Advertisements

Gardening Time….

Gardening mmg rutine activity on weekend bila tak kemana-mana. So I mmg selalu ajak Orked tolong at the same time boleh belajar how to do gardening activity. So boleh jugak la bersihkan kawasan depan rumah and got some exercise. I mmg suka menanam, jadi adalah pokok manga, jambu, cili, serai, ubi kayu, pisang dapat la 3 pokok…tengah tunggu parent bawa kan benih lagi…dapat gak mengoreng-goreng petang-petang, dan macam-macam la. Benda mcm ni kena konsisten kalau tak bersemak balik. Sementara semangat tengah ada baik maintain…kalau jadi monsoon drain la…

DSC_7743

Ya Allah, comel + comot budak lily ni, semangat besar nak join jugak tu…

DSC_7744

DSC_7745

DSC_7748

Tanam Pokok Cili mmg mencabar, manja skit sbb nak kena selalu shower…

DSC_7749

DSC_7750

DSC_7753

DSC_7754

DSC_7757

DSC_7759

DSC_7760

DSC_7761

DSC_7763

DSC_7765

Ini hasil dia…kena rajin skit, tp bila menjadi tinggal petik jer, mmg freshhhh…

DSC_7766

Yang ni mmg didatangkan sebagai model cili…jadi mmg xnampak skit pun peluh ha3!!!

DSC_7768

Cili + Jari mmg sama cute….

DSC_7769

DSC_7771

DSC_7775

Biasalah, taukeh mmg gambar selalu nampak kaki jer…

Sport Day Little Caliph Alam Impian

Hi…

Hari ini adalah sport day Orked di Kolej Vokasional Shah Alam. Awal-awal pagi dah terpacak hahaha…I mmg tak suka lambat, bak kata wife…”klu kita awal lagi ni tadi boleh buka dewan sekali”. I senyum jelah. Sbb bab punctuality ni I jaga skit. Jadi for this event, tiga operator LC terlibat, LC Alam Impian, LC Alam Megah dan LC USJ. Memang bab sukan I paling excited la…love sport so much. Hari ini bagi sokongan moral pada Orked and the geng. Tapi tulah budak-budak ni kalau nampak parent dia, siap la mentel dia….tak main la, malu la. Good job bagi operator LC yang bertungkus lumus yang memastikan event berjalan dengan lancar. Seronok tengok kelatah budak, at the same time Lily pun boleh tahan jugak suka bersosial….

Cilck more : http://www.flickr.com/photos/mrsnazlan/sets/72157635511661754/

DSC_7793

DSC_7796

DSC_7797

DSC_7798

DSC_7799

DSC_7801

DSC_7802

DSC_7803

DSC_7805

DSC_7806

DSC_7810

DSC_7811

DSC_7812

DSC_7818
DSC_7837

DSC_7842

DSC_7843

DSC_7844

DSC_7846

DSC_7849

DSC_7850

DSC_7860

DSC_7862

DSC_7864

DSC_7886

DSC_7887

DSC_7896

DSC_7899

DSC_7900

art I edutech I photography I scientist

%d bloggers like this: