Fun Run Alam Impian 

#alhamdulillah #funrunalamimpian2016 #0105 #5km #done ingatkan dah xrun almost 2 month stamina down but today beat a new record 28’21”. Such a big event, for a 1st time after 10 years Alam Impian established. Congrats Alam Impian, waiting more will be coming!!!

So, seawal 5.30am dah buat indoor stretching kat rumah. Then, 6.40am keluar dari rumah, nasib baik awal sbb after 10-15 min jln makin sesak dan jugak ramai kawan-kawan yg tak dapat join atas sbb itu.

Kalau ada yg teringat nak tengok #doodles terpanjang boleh la datang Tasik Alam Impian inconjuction between I&P and FSSR UITM. Semakin ceria tasik kami lepas ni…tahniah kepada mereka yang terlibat.

#cardioday #crosstraining #cardio #cardioday #cardioworkout #cardiotraining #cardiotime #muscle #muscleworks #muscleworkouts #fitness #fitnessmotivation #fitnessjourney #fitnessaddict #fitnesslife #fatburning #caloriecounting #runner #nikerunning #fitmalaysia #selfie #workoutmotivation #makelifehealtier #weightlifting #polar #polarm400

Centre Court Tasik Alam Impian, antara doodles yg dapat dilihat, waktu ni persembahan aksi T-Baton oleh PDRM.

Orked memang suka terlebih feeling…ala2 overseas la konon.

Semua ini tgk tunggu upacara cabutan nombor bertuah dan pemenang 10 runner terpantas bagi lelaki dan perempuan. Maaflah belum boleh lagi beat, tapi masih berada di kelompok 20 terawal.

Tu dia medal, feeling macam menang olimpik…hahaha, such a nice design!!! Hola!!!


Gigit skit nak tau tulen ke tiruan…hehehe!💪💪💪👩‍👩‍👧

 

Aksi slow-mo fefeeling sangat, kadang-kadang tak larat nak layan. But this time layan jelah.😭😭😭

 

Aksi rollerblade, they are so talented. Rollerblade ni ada kat rumah, cuma belum ada niat yg kuat utk menggunakannya. Sanggup run lagi…hahaha. But orked have one, dia hati kental selamba je, buat muda mmg cepat je adapt sport mcmni👍

 

However, today is a great day, so balik ni nak sambung lagi nak burn calories…jom basuh kereta yok, dua bijik sedang menunggu utk dibelai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s