Sport Day Little Caliph Alam Impian

Hi…

Hari ini adalah sport day Orked di Kolej Vokasional Shah Alam. Awal-awal pagi dah terpacak hahaha…I mmg tak suka lambat, bak kata wife…”klu kita awal lagi ni tadi boleh buka dewan sekali”. I senyum jelah. Sbb bab punctuality ni I jaga skit. Jadi for this event, tiga operator LC terlibat, LC Alam Impian, LC Alam Megah dan LC USJ. Memang bab sukan I paling excited la…love sport so much. Hari ini bagi sokongan moral pada Orked and the geng. Tapi tulah budak-budak ni kalau nampak parent dia, siap la mentel dia….tak main la, malu la. Good job bagi operator LC yang bertungkus lumus yang memastikan event berjalan dengan lancar. Seronok tengok kelatah budak, at the same time Lily pun boleh tahan jugak suka bersosial….

Cilck more : http://www.flickr.com/photos/mrsnazlan/sets/72157635511661754/

DSC_7793

DSC_7796

DSC_7797

DSC_7798

DSC_7799

DSC_7801

DSC_7802

DSC_7803

DSC_7805

DSC_7806

DSC_7810

DSC_7811

DSC_7812

DSC_7818
DSC_7837

DSC_7842

DSC_7843

DSC_7844

DSC_7846

DSC_7849

DSC_7850

DSC_7860

DSC_7862

DSC_7864

DSC_7886

DSC_7887

DSC_7896

DSC_7899

DSC_7900

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s