Gardening Time….

Gardening mmg rutine activity on weekend bila tak kemana-mana. So I mmg selalu ajak Orked tolong at the same time boleh belajar how to do gardening activity. So boleh jugak la bersihkan kawasan depan rumah and got some exercise. I mmg suka menanam, jadi adalah pokok manga, jambu, cili, serai, ubi kayu, pisang dapat la 3 pokok…tengah tunggu parent bawa kan benih lagi…dapat gak mengoreng-goreng petang-petang, dan macam-macam la. Benda mcm ni kena konsisten kalau tak bersemak balik. Sementara semangat tengah ada baik maintain…kalau jadi monsoon drain la…

DSC_7743

Ya Allah, comel + comot budak lily ni, semangat besar nak join jugak tu…

DSC_7744

DSC_7745

DSC_7748

Tanam Pokok Cili mmg mencabar, manja skit sbb nak kena selalu shower…

DSC_7749

DSC_7750

DSC_7753

DSC_7754

DSC_7757

DSC_7759

DSC_7760

DSC_7761

DSC_7763

DSC_7765

Ini hasil dia…kena rajin skit, tp bila menjadi tinggal petik jer, mmg freshhhh…

DSC_7766

Yang ni mmg didatangkan sebagai model cili…jadi mmg xnampak skit pun peluh ha3!!!

DSC_7768

Cili + Jari mmg sama cute….

DSC_7769

DSC_7771

DSC_7775

Biasalah, taukeh mmg gambar selalu nampak kaki jer…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s